16/08/1405  
 
پیگیری مطالبات بخش خصوصی در فرایند تنظیم‌گری رمزدارایی‌ها محور فعالیت کمیسیون بود
۱۴۰۵/۰۸/۱۶
رئیس کمیسیون بلاکچین و رمزارز در تشریح عملکرد این کمیسیون در دوره هفتم:

پیگیری مطالبات بخش خصوصی در فرایند تنظیم‌گری رمزدارایی‌ها محور فعالیت کمیسیون بود

در دوره هفتم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، کمیسیون‌های تخصصی با تمرکز بر مسائل و چالش‌های کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، در زمینه پیگیری مطالبات صنفی، تعامل با نهادهای حاکمیتی و مشارکت در فرایندهای سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری فعالیت کردند. در همین راستا و در قالب مجموعه گفت‌وگوهای «روایت هفتم»، عملکرد کمیسیون‌های تخصصی سازمان از زبان رؤسای آن‌ها بررسی می‌شود. در این گفت‌وگو، عباس آشتیانی، رئیس کمیسیون بلاکچین و رمزارزها، به تشریح مهم‌ترین اقدامات، دستاوردها و پیگیری‌های این کمیسیون در دوره هفتم پرداخته است.

بررسی چالش‌های فعالیت پلتفرم‌های طلای آنلاین و رمزدارایی در نشست مشترک سازمان نصر کشور و پلیس امنیت اقتصادی فراجا
۱۴۰۵/۰۸/۱۳

بررسی چالش‌های فعالیت پلتفرم‌های طلای آنلاین و رمزدارایی در نشست مشترک سازمان نصر کشور و پلیس امنیت اقتصادی فراجا

نشست مشترک سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و پلیس امنیت اقتصادی فراجا با هدف بررسی چالش‌ها و دغدغه‌های کسب‌وکارهای فعال در حوزه طلای آنلاین، بلاکچین و رمزدارایی‌ها در محل ساختمان سازمان نصر کشور و با حضور نماینده پلیس امنیت اقتصادی فراجا، رئیس کمیسیون بلاکچین و رمزدارایی سازمان نصر کشور و نمایندگان کسب‌وکارهای فعال در حوزه طلای آنلاین، بلاکچین و رمزدارایی‌ها برگزار شد.

بررسی روند اجرای پروژه پنجره واحد خدمات سازمان نصر کشور
۱۴۰۵/۰۸/۱۱

بررسی روند اجرای پروژه پنجره واحد خدمات سازمان نصر کشور

جلسه بررسی پنجره واحد خدمات سازمان، روز یکشنبه 10 آبان 1405 به ریاست دکتر علی حکیم‌جوادی، رئیس سازمان نصر کشور، برگزار شد.

معرفی اعضای شورای مرکزی
سازمان نظام صنفی رایانه کشور
  • 0
    سازمان استانی
  • 0
    عضو حقیقی ، حقوقی و فروشگاهی
  • 0
    درصد مشارکت جلسات شورای مرکزی
  • 0
    میلیارد ریال حجم بازار IT سال 96

رویدادهای منطقه ای و بین المللی

رویدادهای ملی

رویدادهای سازمان های استانی

اسـتانداردها

آیین نامه و دستورالعمل های مصوب

ماهنامه توسعه کاربری فناوری اطلاعات

گزارش طرح ها و پروژه ها